Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Actualidad

Girona confia, ara sí, en tenir un Sant Narcís amb barraques

L'ajuntament preveu aplegar 3.000 persones a l'escenari de la Copa i 1.000 més al Parc Migdia

Les barraques de 2019 posposades a finals de febrer de 2020, les últimes que van tenir lloc a Girona / ACN

Girona

L'Ajuntament de Girona confia en tenir un Sant Narcís amb barraques i concerts dos anys després. Preveu ajuntar 3.000 persones a l'escenari de la Copa i 1.000 més al Parc Migdia.

Es treballa en una proposta amb distàncies, tant als concerts com a les barres, i amb mascareta en tot moment. Les activitats acabaran a dos quarts d'una de la matinada, però l'1 i el 7 de novembre, hauran de tancar mitja hora abans. Els dos recintes estaran perimetrats amb tanques i la seguretat s'encarregarà que es compleixin totes les mesures.

Precisament les mesures que imposi el PROCICAT són les que faran que aquest pla sigui viable o no. L'Ajuntament de Girona remarca que les barraques són una ajuda important perquè les entitats de la ciutat tirin activitats endavant durant tot l'any. De fet, fa dos anys que no hi ha barraques a Girona. Al 2019 va ser pels aldarulls post-sentència i l'any passat per la pandèmia.

Alguns experts vaticinen una nova onada de contagis a la tardor a causa del retorn a la feina i a l'escola, just quan se celebrin les Fires de Sant Narcís entre el 28 d'octubre al 7 de novembre. El vicealcalde i regidor de cultura, Quim Ayats, assegura que s'han preparat per tots els escenaris.

Quim Ayats: "La nostra obligació és estar preparats"

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000020775/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De moment, l'Ajuntament de Girona preveu instal·lar 8 barraques amb una zona de taules i cadiresm on s'hi podrien seure 36 persones a cada parada. El nombre augmentarà o no segons les restriccions. El que encara no s'ha definit, és si caldrà entrada o no per accedir als recintes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00