Deportes

El Girona desperta tard

L'equip gironí ha anat de menys a més però ni tan sols Stuani ha pogut desnivellar el marcador.

Baena i Gabri, que han debutat avui, han posat una marxa més al partit però no n'hi ha hagut prou.

El Girona suma 4 punts i continua en zona de play off.

Jairo en una acció del partit. / Imatge: La Liga.

Girona

No és normal que Stuani falli el que ha fallat al temps de descompte, quan Arnau li ha servit una pilota franca al cor de l’àrea, però ni l'empat és culpa seva ni, vist en perspectiva, el partit no podia acabar de cap altra manera.

GIRONA 0: Juan Carlos, Arnau, Bernardo, Juanpe, Jairo (Juncà 84’); Terrats (Kebe 78’), Aleix García, Gumbau (Gabri 58’); Darío (Bustos 58’), Samu Saiz (Baena 58’) i Stuani LAS PALMAS 0: Raul Fernandez, Lemos, Feriga, Raul Navas, Curbelo, Sergi Cardona (Peñijo 73’); Moleiro (Oscar 58’), Loiodice (Maikel Mesa 45’), Sergio Ruiz, Fabio; Peñaranda (Jesé 58’) GOLS: ÀRBITRE: Milla Alvendiz i Vicandi Garrido (VAR). Ha ensenyat groga a Stuani, Juanpe del Girona i a Loiodice, Peñaranda, Oscar, Lemos, Raul Navas i Jesé de Las Palmas. INCIDÈNCIES: 2.163 espectadors.

Girona i Las Palmas han mantingut una lluita titànica per la pilota però quan l’han tingut, han fet ben poca cosa amb ella. Sobretot a la primera meitat.

Els canaris han imposat el seu sistema –un 3-5-1-1 amb carrilers molt avançats- i han dominat el mig del camp, han tingut  més possessió i, tot i que han aconseguit fer patir molt Arnau i Dario -encarregats de defensar la banda dreta- no han xutat cap cop a porta.

Tampoc ha xutat entre pals el Girona, que havia de fer molts quilòmetres per tapar forats i no aconseguia encendre les llums quan li tocava moure a ell. Només Aleix García, de lluny, ho ha provat, però el seu xut ha sortit molt desviat. Ha tornat a faltar intenció amb pilota.

Míchel, entrenador del Girona

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1629694101272/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El tècnic del Girona, Míchel, ha admès que Las Palmas els ha sorprès tàcticament, sobretot la disposició dels jugadors del mig del camp. A la segona meitat, després de corregir-ho al vestuari, la manera de pressionar ha canviat i el Girona ha aconseguit ser més protagonista.

Només reprendre, Gumbau i Stuani han connectat però el xut de l’uruguaià ha sortit desviat. El propi Gumbau, amb una volea des de la frontal, ho ha provat poc després però quan el Girona ha accelerat ha estat a partir dels canvis.

L’acció més vistosa l’han protagonitzat Gabri i Baena, que han celebrat el debut amb una connexió a la contra que Stuani ha rematat amb el cap un pèl massa alta.

Las Palmas ha tingut una única ocasió de xutar a porta en tota la segona part. Ha estat una falta de Juanpe a Jesé al vèrtex de l'àrea que Lemos ha enviat per sobre del travesser

Tot portava a l’empat però Stuani, com tantes vegades, hauria pogut rescatar la victòria per al seu equip al temps de descompte.

Juanpe ha fet un canvi de joc precís, Arnau ha aguantat molt bé per no caure en fora de joc, ha irromput com un extrem i ha enviat la pilota al davanter uruguaià, que ha rematat a la mitja volta però ha vist com Feriga, sota pals, evitava el gol.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00