Domingo, 19 de Septiembre de 2021

Otras localidades

La Cambra demana la condonació de part dels crèdits ICO per evitar tancaments

El 60% de les empreses o autònoms han demanat algun d'aquests ajuts

El president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega

El president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega / Ràdio Girona

A 31 de juliol eren 15.633 les pimes, autònoms o empreses de les comarques de Girona que s'havien acollit a la línia d'ajudes de l'Institut de Crèdit Oficial per un valor total de 2.259 milions d'euros. Són diners que s'hauran de tornar encara que no tots ho podran fer, adverteix el president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega.

En declaracions al programa Soroll de Ràdio Girona, Fàbrega defensa que, com que no són ajuts directes i s'han de tornar, una part d'aquest deute s'hauria de condonar perquè si no, algunes d'aquestes empreses podrien haver de tancar.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Amb tot, la competitivitat d'aquestes i altres empreses millorarà a partir de demà, diu Fàbrega, perquè s'allibera el peatge de l'autopista. A part d'una reducció de costos en el transport de mercaderies, que no s'hagi de pagar per passar per l'autopista també farà que molta gent que no venia pel sobrecost que comportava ja no tingui aquest impediment.

Estiu agredolç

A les comarques de Girona els empresaris diuen que no ha estat una bona temporada però ha estat millor del que es podia imaginar abans de l'estiu. Hi ha hagut pics d'ocupació superiors al 95 per cent i a l'agost fins i tot ha augmentat la presència de turistes estrangers. De tota manera, hi ha hagut sobretot catalans i espanyols, diu el president de la Cambra de Comerç de Girona.

El problema principal ha estat la inestabilitat i l’anul·lació de reserves a última hora però s’ha anat compensant amb noves reserves, també d'última hora.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?