Domingo, 26 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Cau un 39% l'atur interanual a Menorca

Prop de 2.000 persones han trobat feina en el darrer any

Arxiu

Arxiu / Cadena SER

L’atur ha baixat a Menorca un 3,3% durant el mes d’agost, baixant la xifra de demanants de feina en més d’un centenar de persones.

La baixada és encara més pronunciada si miram la taxa interanual, on la caiguda de l’atur arriba al 39,2% amb prop de 2.000 aturats manco que ara fa un any. Les persones en situació d’atur són 3.079.

A més, Balears lidera també la caiguda de l'atur a tota Espanya en el darrer mes i també en el darrer any. La caiguda en comparació amb juliol és del 8'2% i del 34,11% amb agost de l'any passat, amb 25.154 persones manco.

Les dades també són positives si xerram de creació d'ocupació ja que l'arxipèlag és el territori on més s'ha incrementat l'afiliació a la Seguretat Social en l'últim any. La pujada és del 7'58% amb 38.887 afiliacions més. En comparació amb juliol, l'increment és del 1'12%.

La dada negativa la torna a deixar les contractacions. El 85% dels contractes signats a l'agost han estat temporals 30.528. En total han estat 35.836 contractes dels que només 5.308 han estat indefinits.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?