Domingo, 26 de Septiembre de 2021

Otras localidades

La bicicleta arribarà abans a l'aeroport que l'AVE

El Consorci de les Vies Verdes i els ajuntaments acaben d'adjudicar el projecte que permetrà anar en bici des de l'àrea urbana de Girona fins a l'aeroport

La Via Verda al seu pas pel Ripollès

La Via Verda al seu pas pel Ripollès / Cedida per Vies verdes

Preveuen que estigui llest el primer trimestre de l'any que ve. I no només servirà per anar a l'aeroport, sinó que també està pensada per lligar els diferents pobles per on passa: Vilablareix, Aiguaviva i Vilobí.

També enllaçarà amb la Ruta del Carrilet entre Olot i Sant Feliu de Guíxols. El president del Consorci de les Vies Verdes, Eduard Llorà, creu que podrà servir per atreure turisme de bicicleta.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

A banda d'aquest projecte, aquest any també preveu acabar la via verda que dona la volta al Pla de l'Estany, que permetrà treballar en la futura connexió del Fluvià, entre Olot i Serinyà, que començarà justament aquest any amb una inversió del Ministeri de gairebé 6 milions d'euros.

Quedarà pendent després la connexió des d'aquí i fins a la Costa Brava, que ara mateix s'està estudiant per part dels diferents ajuntaments afectats. Ara a les comarques de Girona, hi ha 150 quilòmetres de vies verdes, i la xifra es preveu ampliar amb 125 nous quilòmetres de camins.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?