Domingo, 26 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Els 105 nous pisos de lloguer social s'esgotaran "immediatament"

L'alcaldessa de Girona admet que les noves promocions no seran suficients per solucionar el problema d'accés a l'habitatge

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la consellera Violant Cervera visitant un dels solars de Girona on es faran pisos de protecció oficial

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la consellera Violant Cervera visitant un dels solars de Girona on es faran pisos de protecció oficial / Gemma Tubert (ACN)

Marta Madrenas ha dit que hi ha una evident dificultat per aconseguir un pis i que la voluntat del govern és retenir els joves per evitar que marxin de la ciutat.

La Generalitat invertirà 12 milions d’euros en 105 nous pisos al barri de Domeny. Ja ha firmat el conveni amb l'ajuntament, que cedeix els terrenys.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Són els primers pisos de protecció oficial que es construeixen a Girona en deu anys, i preveuen que sigui una realitat en cinc anys.

A part d'aquests blocs, també preveuen construir nous pisos en uns terrenys a Can Gibert, encara que no ha concretat terminis ni de quants pisos hi podria haver.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?