Sábado, 25 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Crevillent obri el termini per a sol·licitar les beques d'Educació Infantil

Les beques están dirigides a l'adquisició de llibres i/o material escolar

Casa Cultura

Casa Cultura / Ajuntament de Crevillent

La Regidoria d'Educació informa que ja està oberta la convocatòria per a sol·licitar les beques dirigides a l'adquisició de llibres i/o material escolar per a l'alumnat d'Educació Infantil.

Aquestes ajudes podran ser sol·licitades per les famílies amb filles o fills escolaritzats en els nivells d'Infantil 2, 3, 4 i 5 anys, en centres públics o en centres o aules d'Educació Especial, sempre que estiguen empadronats en el terme municipal de Crevillent fins al divendres 24 de setembre.

Segons indica el regidor d'Educació, Jesús Ruiz, enguany les beques podran arribar fins als 70 € (un 16% més que l'any anterior) i es tramitaran sota cita prèvia, trucant al telèfon 965 40 15 26 (extensions 423 i 412) o acudint al Gabinet Psicopedagògic i Social Escolar Municipal, situat a la Casa de Cultura "José Candela Lledó").

Les beques començaran a assignar-se a les famílies amb major puntuació en la baremació, valorada en funció de les circumstàncies econòmiques i personals, fins a arribar al total de la quantia assignada a aquest efecte. Excepte en els centres educatius que estiguen treballant amb projectes, en els quals el cost de la beca concedida s'ajustarà al determinat pel centre, no superant en cap circumstància els 70 euros.

Tota la informació sobre les bases de les ajudes i la documentació a presentar, així com l'imprés de sol·licitud, es pot consultar en la web municipal www.crevillent.es, en l'apartat "Beques, subvencions i convenis", dins de l'àrea d'Educació.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?