Viernes, 24 de Septiembre de 2021

Otras localidades

L'Ajuntament emprendrà accions legals contra els responsables dels abocaments trobats en Crevillent

La Policia de la Generalitat Valenciana ha localitzat un abocador industrial il·legal, distribuït en quatre naus, que emmagatzemava productes tòxics

Nave utilizada como vertedero ilegal

Nave utilizada como vertedero ilegal / Ayuntamiento Crevillent

L'alcalde de Crevillent anuncia que l'Ajuntament emprendrà accions legals contra els responsables dels abocaments trobats en diverses naus abandonades d'un dels polígons industrials de la localitat, quan finalitze la investigació policial.

José Manuel Penalva ha agraït el treball de la Policia de la Generalitat Valenciana que, amb la col·laboració d'agents del Seprona de la Guàrdia Civil de la comarca del Baix Vinalopó-Crevillent, ha permés localitzar un abocador industrial il·legal que emmagatzemava productes tòxics com a oli i lubrificants usats, pneumàtics gastats, fibrociments, pintura o dissolvents. S´han trobat al costat d'altres productes com a bales de roba i calçat usat, restes de plàstics, pneumàtics gastats que provenien de tallers mecànics i restes de poda d'arbres.

"S'ha trobat una gran quantitat de residus de tot tipus, molts d'ells perillosos, com els 60.000 litres d'olis i lubrificants usats, i altres líquids i materials industrials, part d'ells escampats pel sòl, amb el conseqüent perill ecològic que això suposa pel risc de filtracions i de contaminació del sòl i aigües subterrànies. A més de que també comporta greus riscos davant un possible incendi" ha afirmat Penalva.

Esperem que aquestes investigacions culminen amb la identificació dels responsables i que s'hagen de fer càrrec dels grans costos de retirar tots aquests residus perillosos, afig l'alcalde. Qui a més ha assenyalat que "l'Ajuntament perseguirà aquest tipus d'accions i portarà aquest assumpte als Jutjats, igual que ho va fer fa uns mesos amb l'aparició dels abocaments de pneumàtics usats".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?