Copa RFEF

L'Atzeneta UE remunta al derbi comarcal i es cita amb el CD Roda a la final de la Copa RFEF

La UD SIA Benigànim es va avançar en dos ocasions, però els d'Abel Buades van acabar guanyant (2-3)

Imatge de la semifinal entre UD Benigànim i Atzeneta UE / Paula Jarque/Atzeneta UE

Ontinyent

La vesprada/nit d’ahir es va disputar el primer derbi comarcal de la temporada, sense contar ‘La Nostra Copa’. L’encontre, entre els dos equips de Tercera RFEF, era la semifinal de la fase autonòmica de la Copa RFEF. Disputada al Municipal de Benigànim a partit únic, la UD SIA Benigànim es va avançar en dos ocasions, però l’Atzeneta UE va aconseguir remuntar i amb un gol de Ballester a 5 minuts d’acabar va posar als ‘Taronja’ a la gran final.

La UD SIA Benigànim va ser la primera en colpejar després d’aprofitar un córner a favor per trobar el cap de Jorge Iborra al segon pal que a plaer marcava l’1-0. Empatava 10 minuts després l’Atzeneta UE amb una bona centrada des de l’esquerra i un remat impecable de Gonzalo. Amb eixe 1-1 s’arribaria al temps de descans.

De nou els locals aprofitarien un altra pilota parada, de nou des de la cantonada, per posar el 2-1 amb una rematada de Dani Montes. Els minuts passaven i els locals volien aprofitar alguna contra per ampliar avantatges, mentre els visitants s’aproximaven a la porteria rival, però sense perill. Seria al 72 quan Javi Llario, jugador natural precisament de Benigànim, va aprofitar un baló mort dins de l’àrea per creuar-la i deixar-la impossible per al porter local. Al minut 84 i quan tot apuntava que els penals podrien decidir el finalista, va ser l’Atzeneta UE qui aprofitaria el córner per marcar el 2-3 després que ni la defensa ni el porter pogueren rebutjar i Ballester aprofitara per enviar al fons de la xarxa el rebuig.

Amb aquesta victòria 2-3 l’Atzeneta UE es cita amb el CD Roda de Villarreal per a la final de la fase autonòmica de la Copa RFEF. El guanyador accedirà a la fase nacional, i en cas d’avançar fins a les semifinals, formarien part de la pròxima edició de la copa del rey.