Deportes

Ansu Fati vol continuar al Barça i negociarà la renovació: "Reuneix tot el que necessita l'equip"

Ho han avançat Sique Rodríguez i Adrià Albets al Què T'hi Jugues de SER Catalunya. Ho analitzem amb Àlex Delmàs i Marc Ciria

Ansu Fati vol continuar al Barça i negociarà la renovació: “Reuneix tot el que necessita l’equip”

Ansu Fati vol continuar al Barça i negociarà la renovació: “Reuneix tot el que necessita l’equip”

22:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1631798138843/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ansu ha traslladat al Barça i al seu representant, Jorge Mendes, que la seva prioritat absoluta és continuar al club. Per això, Mendes està a Barcelona per negociar la renovació d'Ansu. En les pròximes hores, es reunirà amb el Barça per tractar la qüestió. El jove futbolista del Barça té clar que vol continuar vestint de blaugrana i la seva reaparició sembla que està, cada vegada, més a prop. Ahir va completar per primera vegada un entrenament. Es troba bé i sense dolor. Avui, el visiten els doctors J.CarlosNoronha i J.Joan per revisar el seu genoll i pronosticar quan podrà estar disponible. Contra el Granada, dilluns, sembla difícil, però, si no, podria ser el dijous contra el Cadis, segons han informat, al Què T'hi Jugues de SER Catalunya, SiqueRodriguez i Adrià Albets.

A més, Sique Rodríguez també ha afegit que Sergio Busquets, capità del Barça, va enviar un missatge a Ansu Fati per oferir-li que portés el dorsal '10'. Ansu va decidir acceptar perquè era una petició del capità. És conscient de la pressió, però se sent preparat i el club valora molt la seva valentia i personalitat.

Per valorar aquesta informació, tant des de la perspectiva esportiva com l'econòmica, al Què T'hi Jugues hem parlat amb Àlex Delmàs i Marc Ciria. Delmàs ha explicat que "no hem d'esperar la millor versió d'Ansu per un tema físic i de confiança", tot i que també ha dit que "Ansu, en una versió notable, ja és or pur pel Barça. És el futbolista més desequilibrant i reuneix tot el que necessita l'equip.

Pel que fa el terreny econòmic, Ciria ha considerat "un encert absolut que Ansu sigui la imatge del '10'. Per moltes raons, però la principal és el relat. Amb Messi teníem un relat i és una mica el que volem repetir. "Ansu representa un jugador que ha superat una lesió molt greu, que ha decidit quedar-se aquí i que accepta el repte de quedar-se el 10" De fet, ha reivindicat que jugadors com el mateix Ansu, però també Riqui o Gavi "han de tenir més protagonisme a nivell comercial"

Segons Ciria, el Barça havia centrat massa la seva imatge de cara a possibles patrocinadors en la figura de Messi. "Ens vam condemnar a la imatge de Messi". Ara, s'obre la porta a poder "tornar a organitzar el taulell", com ha dit Ciria, qui ha qualificat de "brutal" pels interessos del Barça que Ansu Fati sigui la nova cara de eFootball, un videojoc de futbol.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00