Sociedad

Ciutadella cerca empreses per finançar la cura de les rotondes

L'Ajuntament ofereix la possibilitat de patrocinar fins a quinze encreuaments del terme municipal

Les empreses privadespodran finançar els treballs de jardineria a canvi de tenir més visibilitat a les cruïlles. / Ajuntament de Ciutadella.

Mahón

El Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Ciutadella ha posat en marxa una iniciativa segons la qual s’ofereix a les empreses la possibilitat d’apadrinament de 15 rotondes municipals, 8 ubicades al nucli urbà i 7 al polígon industrial.

Aquesta iniciativa respon a l’interès d’algunes empreses de patrocinar el manteniment i les millores en algunes rotondes del municipi a canvi de publicat,una experiència que ja funciona amb èxit en altres poblacions de l’illa i que ara també s’implementarà a Ciutadella. D’aquesta manera, s’obre una col·laboració entre l’Ajuntament de Ciutadella i les empreses, de la qual se’n beneficia el manteniment de la ciutat i que, a més, suposa una promoció per al sector econòmic.

Una volta es vagin tancant acords, l’Ajuntament signarà amb cadascun dels patrocinadors un conveni específic d’una durada de quatre anys, que preveurà totes les feines que s’han de fer en aquella rotonda en concret.

L’empresa o entitat signant assumirà les millores i el manteniment de la zona enjardinada de l’esmentada rotonda i les pasteretes adjacents, amb un import total que s’establirà al conveni i que es repartirà en les quatre anualitats de vigència del conveni, on també s’establiran i especificaran les feines de manteniment periòdic que s’hauran de fer i les millores que haurà d’assumir el patrocinador.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00