Fútbol

Tertúlia al 'Què t'hi Jugues!' amb Joan Poquí i Ivan San Antonio: "El Barça ara mateix és un acte de fe"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la situació del Barça amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

La tertúlia amb Joan Poquí i Ivan San Antonio: "El Barça ara mateix és un acte de fe" (17/09/2021)

La tertúlia amb Joan Poquí i Ivan San Antonio: "El Barça ara mateix és un acte de fe" (17/09/2021)

36:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001787068/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem fet tertúlia amb els periodistes Joan Poquí i Ivan San Antonio per analitzar l'actualitat blaugrana i el retorn d'Ansu Fati. "Jo estic il·lusionat amb Ansu Fati. És el futbolista que en els darrers anys ha fet més al Barça, s'ha rebel·lat contra la tendència que hi havia, era una espurna diferent", ha afirmat Joan Poquí, mentre que Ivan San Antonio ha dit que "el Barça ara mateix és un acte de fe. Preveure que Ansu tornarà bé, que Dembélé tindrà regularitat, que l'equip funcioni...".

Sobre la sortida de Messi, San Antonio ha afirmat que "l'únic que ara podem discutir és si la decisió de Laporta de fer cas al teu CEO i no firmar amb CVC és correcte o no" i Joan Poquí ha deixat clar que ell segueix pensant que "el representant de Messi anava boig perquè marxés del Barça".

A més, al 'Què t'hi Jugues!' també hem parlat amb Xavi Lucas, psicòleg i coach esportiu, qui ha afirmat que els culers "ens hem d'agafar a una il·lusió real", i ha afegit que "Ansu Fati està sobradament preparat a nivell de talent, però hi ha la incertesa de com reaccionarà el genoll i com emocionalment suporta el pes que se li està posant a sobre".

Lucas també ha parlat sobre la sortida de Messi de l'equip blaugrana. "És veritat que la figura de Messi feia de paraigua del que venia passant a aquest equip des de feia temporades", ha explicat, i sobre el futur ha sentenciat que "avui en dia ni Ansu Fati, ni Dembélé, ni Coutinho poden sumar el paraigua d'eficiència al que ens tenia acostumats Messi".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00