Fútbol

De penal i gràcies

El Girona talla la ratxa de derrotes amb una victòria per la mínima gràcies a un penal transformat per Cristhian Stuani.

Stuani celebra el seu segon gol d'aquesta temporada. / Imatge; La Liga

Girona

El Girona i Míchel ja no han de contenir la respiració. Amb un gol de penal anotat per Stuani ha derrotat per 1-0 el Valladolid -que no és poc- però el marge de millora del joc segueix sent ampli.

Davant d'un rival que s'ha atrinxerat amb la pretensió de viure de l'errada, l'equip que prepara Míchel ha tornat a ser incapaç de decidir de tres quarts de camp cap endavant. Ni tan sols Borja García ha tingut llum. Pacheta ha donat la consigna de què no es pogués girar i així ha estat.

A la primera meitat ha aconseguit arraconar el rival vivint gairebé sempre a camp contrari, recuperant ràpid la pilota però sense trobar el camí. Juan Carlos i Roberto han estat espectadors.

A l'inici de la segona part, el Girona s'ha trobat un penal quan el Valladolid semblava que havia fet un pas endavant. Queirós ha tirat per terra a Valery i l'àrbitre no ha dubtat.

Bustos ha agafat la pilota però Míchel ja tenia a punt per entrar Stuani i no s'ha estat de miraments. L'uruguaià s'ha encarregat de transformar la pena màxima i ha anat a abraçar-se amb l'argentí, que s'ho mirava des de la banda calent d'orelles.

Amb avantatge en el marcador i mitja hora per davant el Girona ha optat per protegir-se amb pilota i ho ha aconseguit fins que, al tram final, el Valladolid ha posat tots els davanters al camp, l'ha fet recular i ha posat la por al cos als pocs aficionats que encara seguien desafiant la pluja.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00