Martes, 26 de Octubre de 2021

Otras localidades

Crevillent es prepara per a unes festes segures

Se està preparant tot el dispositiu per assegurar el compliment del decret de prevenció enfront de la COVID19 durant les festes

Reunió de coordinació

Reunió de coordinació / Ajuntament de Crevillent

A instàncies de la Regidoria de Sanitat, s'ha efectuat una reunió amb l'Associació de Moros i Cristians de Crevillent, la Policia Local, el cap d'Emergències de l'Ajuntament, Protecció Civil, Creu Roja i l'empresa DYA, amb la finalitat de coordinar els actes organitzats amb motiu de les festes patronals de Moros i Cristians i assegurar el compliment del decret de prevenció enfront de la COVID19 durant el seu desenvolupament.

Per a Gema Candelaria Asencio, regidora de Sanitat, és necessari destacar que "des de l'Associació de Moros i Cristians han demostrat que tenen molt ben assumit i organitzat el protocol. Totes les comparses compten ja amb el seu propi coordinador Covid. A més, des de l'Ajuntament s'ha proposat un coordinador Covid-19 general, amb comunicació directa amb la Regidoria de Sanitat, que treballarà de manera conjunta amb Creu Roja, Protecció Civil i DYA. S'ha oferit també la possibilitat de disposar de les màscares higièniques que va entregar la Diputació d'Alacant, perquè en cap moment cap fester, per qualsevol motiu, acudisca als actes sense màscara."

No obstant això, des de la Regidoria de Sanitat apel·len a la "responsabilitat i sentit comú dels festers i no festers" davant possibles trobades o activitats que puguen arribar a realitzar-se amb independència de les organitzades per la pròpia Associació de Moros i Cristians o les comparses. "No hem d'oblidar mai que encara estem en pandèmia i que s'espera per a mediats d'octubre una sisena ona, la virulència de la mateixa dependrà en gran part de la responsabilitat individual" afig l'edil de Sanitat.

Asencio ha afirmat que "és cert que celebrar les nostres festes poden ajudar a relaxar la fatiga pandèmica i a reactivar l'economia, especialment si tenim en compte que entre els grans castigats han estat l'hostaleria i xicotets negocis com les floristeries, botigues de cort i confecció, perruqueries, entre molts altres, i que aquesta és una bona oportunitat per a reactivar la seua activitat entorn de la festa. Malgrat això, és la nostra responsabilitat i és a les mans de tots i totes que passades les festes no augmenten els contagis en la nostra localitat. Esperem que les nostres Festes de Moros i Cristians, de gran prestigi i declarades d'Interés Turístic Internacional, no apareguen en premsa ni en xarxes socials amb titulars o repercussions negatives".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?