Fútbol
Copa RFEF

Company es disfressa d'heroi i l'Atzeneta UE guanya la Copa RFEF

Els valldalbaidins representaran a la Comunitat Valenciana després de superar al CD Roda en penals

L'Atzeneta UE celebra sobre la gespa de l'Eliana la Copa RFEF / Paula Jarque // Atzeneta UE

Ontinyent

L’Atzeneta UE ha fet història. El conjunt de El Regit és el segon equip de La Vall d’Albaida que aconsegueix guanyar la fase autonòmica de la Copa RFEF després del desaparegut Ontinyent CF (ara reencarnat en l’Ontinyent 1931) després d’empatar a 0 i superar en penals al CD Roda amb un protagonista destacat, el porter Joan Company.

Eixia l’Atzeneta UE al camp del municipal de L’Eliana amb una cosa clara, l’entrenador, Abel Buades, anava a jugar-se la final amb els jugadors que havien dut a l’equip fins a ella, continuant amb les rotacions lliga-copa, i eixa decisió acabaria eixint bé després d’un excel·lent encontre del porter de la copa, Company.

L’encontre començava amb els ‘Taronja’ molt ben situats i aconseguint generar perill sobre la porteria d’uns castellonencs que reaccionarien per a tindre les seues primeres ocasions, malbaratades per un Company que ja començava a erigir-se com la figura de l’encontre. Un partit d’anada i tornada que tindria moltes ocasions, però cap gol. La fase autonòmica de la Copa RFEF no té pròrroga, així que amb el 0-0 inicial s’arribaria a la tanda de penals.

Després dels cinc primers penals de l’Atzeneta, el CD Roda va arribar amb la situació de cara, si anotava el seu cinquè, la Copa RFEF viatjaria cap a Vila-Reial, però Company, que ja havia parat el primer penal de Charly, acabaria realitzant una espectacular parada per mantenir viu el somni d’Atzeneta d’Albaida, que després de ser el municipi més xicotet en jugar a la desapareguda Segona ‘B’, ara podia ser un dels campions autonòmics de la Copa RFEF més xicotets de la història. La tanda s’allargaria tres penals més per equip, fins que de nou Joan Company, el jove porter de Potries, trauria una mà espectacular per detenir el penal de Marc Cosme i fer embogir d’alegria als seus.

La tanda de penals va transcórrer de la següent forma:

Nacho Porcar, gol (0-1); Charly Gracia, parada de Company (0-1); Ayo, gol (0-2); Marco Farisato, gol (1-2); Nemesio, parada de Zagalá (1-2); Meseguer, gol (2-2); Javi Llario, al travesser (2-2); Guinot, gol (3-2); Piquero, gol (3-3); Ortega, parada de Company (3-3); Peleteiro, gol (3-4); Chavero, gol (4-4); Perujo, gol (4-5); Inglada, gol (5-5); Winstanley, gol (5-6); Marc Cosme, parada de Company (5-6).

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00