Fútbol

La Llotja del 'Què t'hi Jugues!': el negoci dels operadors turístics

Adrià Soldevila i Sergi Escudero expliquen a la Llotja quina és la situació del Camp Nou i el negoci dels operadors turístics

La Llotja del 'Què t'hi jugues!': el negoci dels operadors turístics

La Llotja del 'Què t'hi jugues!': el negoci dels operadors turístics

11:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001789811/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

En un nou capítol de La Llotja del 'Què t'hi Jugues!' Adrià Soldevila i Sergi Escudero han detallat la situació actual de les entrades al Camp Nou i el negoci dels operadors turístics. Aquesta temporada més de 25.000 socis s'han acollit a l'excedència que el Barça va donar com a opció als socis abonats a l'estadi, amb la possibilitat de demanar una excedència i tornar-lo a recuperar la temporada que ve. Més d'un 90% dels socis consultats pel mateix Barça diuen que han demanat l'excedència per motius econòmics.

Per altra banda Adrià Soldevila i Sergi Escudero han parlat a La Llotja sobre el negoci dels operadors turístics. A les primeres jornades de Lliga es va generar certa polèmica a les xarxes perquè hi havia tour-operadors que venien entrades per aquests partits i, al mateix temps, alguns socis no tenien accés a elles. Des del Barça expliquen que, un cop s'ha tornat a obrir el Camp Nou, s'ha tornat a aplicar la fórmula de que el 85% de l'aforament de l'estadi és per abonats i socis del club i el 15% per compromisos, i dins d'aquests compromisos hi ha els contractes amb els tour-operadors.

Alguns d'aquests operadors turístics han explicat a La Llotja que estaven acostumats a vendre 2.000 o 3.000 entrades pels partits del Barça, però que, per exemple, pel partit contra el Bayern de Munich se'ls hi van donar 100 entrades. Des del FC Barcelona expliquen que aquests tour-operadors ajuden al club a arribar a certs mercats on el Barça potser no té tanta possibilitat d'arribar-hi i a un tipus de públic diferent a l'habitual.

Finalment a La Llotja també hem explicat que una de les queixes que hi ha hagut després de la pandèmia és que s'ha incrementat el preu del Tour al Camp Nou i la visita al Museu. Abans de la pandèmia el pack de la visita completa al Museu i el Tour a l'estadi valia 28€, però ara va per separat, el Tour per una banda i la visita al Museu per l'altra.

Tal i com s'ha explicat a La Llotja, actualment el Tour al Camp Nou val 49€ pels residents a Catalunya i 119€ per la resta de gent que no és resident a Catalunya. Cal recordar que pels socis del club és gratuït.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00