Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
CULTURA

Alcoi contarà el primer festival de narració oral de l'1 al 3 d'octubre

Silvia Colomer, impulsora i coordinadora de la iniciativa, explica en Tragaluz les activitats programades a 'Un fum de contes' a l'IVAM CADA Alcoi

Tragaluz (24/09/2021)

Tragaluz (24/09/2021)

32:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1632487678096/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

L’IVAM CADA Alcoi serà l’escenari on des de l’1 al 3 d’octubre es desenvoluparà la primera edició del Festival de Narració Oral. La iniciativa abraçarà diferents activitats, dirigides tant a públic familiar com adult, on els participants contaran contes o se celebraran xerrades lligades a la narració oral.

Aquesta proposta va ser presentada per Silvia Colomer als pressupostos participatius i va obtenir el recolzament per a dur a terme amb una inversió de 16.274,50 euros.

Un cicle que inclou des d’un marató de contes (previst per al divendres), contes por a adults amb Eugenia Manzanera o Féliz Albo, sessions familiars amb Eva Andújar o Pep Bruno o representacions amb titelles de la mà de El Ball de Sant Vito, Rosa Fraj i Silvia Colomer programat entre dissabte i diumenge.

Colomer ha estat en Tragaluz per donar detalls de tota l’activitat a Un fum de contes, que il·lustra la seua crida amb un cartell realitzat per Jordi Peidro. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00