Actualidad

La Fira de Girona reprèn el vol

Ja té compromesos sis congressos i rebaixaran el lloguer dels espais per atraure noves fires

Madrenas i Fàbrega, en roda de premsa / Aj. Girona

Girona

La Fira de Girona ja té compromesos sis congressos per aquesta temporada. L'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Girona rabaixaran el lloguer dels espais per incentivar el retorn de les fires, una activitat que veuen bàsica per reanimar l'economia.

Abans de la pandèmia, acollia 19 congressos a l’any, i per tornar-les a atreure el president de la Cambra de Comerç, Jaume Fàbrega, ha anunciat que des de Fira assumiran part del cost. Un preu que serà personalitzat per cada esdeveniment. En dependrà el seu èxit, i també tindran en compte si els organitzadors repercuteixen el cost en les empreses que s'hi exposen.

Jaume Fàbrega: "Intentar fer menys feixuc la tornada de les empreses al Palau Firal"

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000022183/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els mateixos empresaris troben molt necessari el retorn de les fires perquè acaben repercutint en el sector de la restauració, l'hostaleria i el comerç.

El Girocòmic serà el primer congrés en retornar a la Fira el segon cap de setmana d'octubre, després que hagi estat un dels centres de vacunació massiva.

Per Sant Narcís acollirà la Fira de Mostres i de cara a la primavera, el Fòrum Gastronòmic. També preveuen allotjar el Festival del Circ, el Waste in Progress i el nou congrés de Blockchain.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00