Actualidad

Trànsit aixeca la prohibició de camions a l'AP-7

Instal·laran carrils addicionals en sentit contrari en alguns trams concrets de l'autopista

R.M.

Girona

Trànsit aixecarà aquest cap de setmana la prohibició de camions per l'AP-7. En canvi, ara instal·laran carrils addicionals en sentit contrari en alguns trams concrets de l'autopista. Per aquest motiu, els vehicles de més de 7,5 tones tindran l'obligació de circular pel carril dret, a menys de 80km/h i tindran la prohibició de fer avançaments.

Aquesta mesura s'aplicarà en el tram entre la sortida de Girona-Nord i fins al Vendrell, les tardes dels diumenges entre les 15:00h i les 22:00h a partir d'aquest cap de setmana.

La patronal del transport celebra que s'hagi aixecat la prohibició i firma les noves mesures perquè suposaran més seguretat a la carretera. Jordi Esparraguera és el gerent d'Asetrans.

Jordi Esparraguera: "És un tema de seguretat"

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000022251/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La prohibició per circular ha obligat aquest mes a replantejar les rutes logístiques i ha omplert els aparcaments de camions, que s'han vist obligats a aturar-se durant les tardes dels últims tres diumenges.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00