Sociedad

Menorca torna als nivells de Covid d'abans de Sant Joan

La incidència a 14 dies baixa dels 50 casos per cada 100.000 habitants

Imatge d'arxiu / Ep

Mahón

La incidència del Covid a Menorca torna a les xifres prèvies a Sant Joan i baixa per primera vegada en 3 mesos dels 50 casos per cada 100.000 habitants, de fet, es situa en 49,1 casos.

Aquest dijous s’ha notificat només un nou cas de Covid, dimecres no n’hi va haver cap, dimarts els casos eren 2 i dilluns només 1. Són xifres molt baixes que donen a entendre fàcilment que la tendència va molt a la baixa. La de positivitat a 7 dies és del 0,9%

Ara mateix a la nostra illa hi ha només 58 casos actius, 55 en seguiment per les UVAC, i 3 casos més que corresponen a pacients que es troben ingressats a la planta de medicina interna de l’Hospital Mateu Orfila.

Pel que fa a les vacunacions, Menorca supera ja el 80% de població vacunada tot i que, evidentment, el ritme ha perdut força en les darreres setmanes. Per aquets motiu, l’Àrea de Salut de Menorca ha modificat els horaris de vaccinació contra la COVID-19 als centres de salut Es Banyer i Canal Salat per ajustar-los a la demanda que hi ha actualment als diferents punts de vaccinació, amb un ritme d’administració de dosis que és d’unes 25 primeres dosis per dia a Ciutadella i de 6 primeres dosis per dia a Alaior.

Així, a partir de divendres, dia 1 d’octubre: El centre de salut Es Banyer vaccinarà els dimecres amb cita prèvia de 9 a 13 h i de 16 a 18 h i, sense cita, de 13 a 14.30 h i de 18 a 19 h. Al centre de salut Canal Salat, la consulta d’infermeria de vaccinació serà els dilluns, dimarts, dijous, divendres i dissabtes, amb diferents franges horàries per a usuaris de Bitcita i per a usuaris que hi vulguin acudir sense cita prèvia. Al centre Dalt Sant Joan de Maó es manté el mateix horari de vaccinació

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00