Actualidad

La policia deté a Ciutadella als pressumptes autors de diversos robatoris en domicilis

Gran part dels robatoris eren en cases de lloguer vacacional

Imatge d'arxiu / Cadena SER

Ciutadella de Menorca

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella han procedit a la detenció de dos homes de 36 i 37 anys com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en un domicili de Ciutadella.

Les detencions s’han dut a terme després que el Grup de Policia Judicial de la Policia Nacional a Ciutadella investigués diversos robatoris amb força en domicilis, tots ells amb similar modus operandi pel que fa a la forma d'accés a l'immoble. A més, tots eren en una mateixa zona residencial de Ciutadella destinada al lloguer vocacional.

En un dels habitatges el robatori va ser perpetrat a finals del mes d'agost, suposadament per dos homes, els quals van accedir en vehicle a la zona i, mentre un s’encarregava d’accedir a l’interior del domicili, l’altre feia funcions de vigilància.

Després de les inspeccions oculars dutes a terme i l'anàlisi dels resultats, contrastant-los amb possibles autors ja coneguts pels investigadors es va aconseguir identificar els mateixos.

Es van realitzar diverses gestions i finalment a finals del mes de setembre es va localitzar primer a què presumptament havia accedit a l'interior, i amb posterioritat al suposat còmplice.

També es va aconseguir recuperar un televisor sostret, que encara estava en possessió d’un dels presumptes autors.

Els dos individus estan ja a disposició judicial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00