Domingo, 17 de Octubre de 2021

Otras localidades

"Per fer competència al botellot ens hi hem de semblar, no entenem que exigim certificat covid i mascareta"

El director de la sala de concerts La Mirona diu que tenen moltes ganes de tornar a obrir l'interior dels locals, celebra que no hi hagin de fer de policia però creu que els botellots es reduiran però no s'acabaran.

Quim Marcé als estudis de Ràdio Girona.

Quim Marcé als estudis de Ràdio Girona. / Imatge: Ràdio Girona

Aquest dijous a mitjanit es reobre l'oci nocturn i el director de La Mirona, Quim Marcé, celebra que no hagin de fer de policia a dins dels locals -la Generalitat ha apel·lat a la responsabilitat individual- però creu que, sense les mateixes normes que en un botellot, difícilment podran fer-los la competència. Es reduiran però no s'acabarn completament i serà difícil tornar a veure "sales i discoteques plenes".

Els requisits són: control d'accés amb certificat covid -pendent del validar pel TSJC- locals al 70%, consum en barra sense mascareta i pista de ball oberta sense distàncies però amb mascareta. Marcé diu que tenen "moltes ganes" de tornar a obrir però opina que si l'objectiu és reduir els botellots, no competeixen amb les mateixes condicions. I posa un exemple: "No té sentit demanar certificat covid i seguir exigint la mascareta a dins".

Tot i que la Generalitat ha anunciat la posada en marxa d'una web per validar els certificats covid, Marcé ha explicat que, de moment, s'haurà de fer manual.

Un altre problema serà trobar personal perquè molts s'han recol·locat i també arriscar-se a omplir les neveres i a treure gent de l'ERTO perquè no seria la primera vegada que han de fer marxa enrere després d'un anunci de la Generalitat.

No és el cas de La Mirona, adverteix, que ja fa quinze dies que van obrir la terrassa. Escolta l'entrevista sencera a #SorollGirona aquí.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?