Viernes, 22 de Octubre de 2021

Otras localidades

ESPECIAL HOY POR HOY ESPECIAL HOY POR HOY Especial 'Hoy por Hoy' desde Elche, con Àngels Barceló

Nou mínim de treballadors immersos en ERTO

Els experts avisen que la falta de subministraments pot afectar la reincorporació dels treballadors, sobretot de la indústria

Arxiu

Arxiu / Getty images

L'últim mes ha acabat amb un nou mínim de treballadors immersos en expedients de regulació d'ocupació. Ara n'hi ha 3.624, deu vegades menys del que n'hi havia al principi de la pandèmia. Els experts, però, avisen que la falta de subministraments a escala global, pot afectar la reincorporació dels treballadors, sobretot de la indústria.

Els ertos, que s'han allargat fins al febrer, han predominat al sector serveis, però la retirada de les restriccions de la covid està reduint els afectats en aquest sector.

On es pot veure aturada la reincorporació dels treballadors, és en la indústria, perquè la crisi d'abastament està deixant sense materials de producció moltes empreses del sector. Ho ha alertat el catedràtic en dret laboral de la UdG, Ferran Camas, que descarta que les companyies acabin tancant.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Els ertos afecten més a les dones (2055) que als homes (1569), a causa de la bretxa endèmica de gènere i que part dels sectors més afectats estan més feminitzats.

Un de cada tres persones té una suspensió de feina a temps parcial.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?