Viernes, 22 de Octubre de 2021

Otras localidades

ESPECIAL HOY POR HOY ESPECIAL HOY POR HOY Especial 'Hoy por Hoy' desde Elche, con Àngels Barceló

Volen variant de 2+2

Empresaris de les comarques de Girona i associacions de comerciants i veïns d'Olot amenacen amb portar els tribunals la proposta de vairant d'Olot que ha presentat la Generalitat.

Cotxes entre les Preses i Olot.

Cotxes entre les Preses i Olot. / Imatge: Agència ACN

El que proposa el Departament de Polítiques Digitals i Territori és només un carril per banda però les entitats d'aquest territori consideren que naixerà mal dimensionada i provocarà perjudicis a l'economia i als veïns de la zona perquè hi haurà "embussos i contaminació".

Argumenten que la decisió de l'administració no només no té cap "justificació tècnica" sinó que vulnera els criteris tècnics que s'han de tenir en compte a l'hora de "dissenyar una infrastructura d'aquest tipus".

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

També defensen que contravé l'acord per consens de la Comissió per la Variant, on va quedar molt clar que havia de ser de dos carrils per banda i no descarten recórrer a la justícia si no hi ha rectificació. Consideren que aquest canvi de projecte "eternitzarà" una execució que és "urgent, necessària i que arriba massa tard".

En un comunicat firmat per 11 entitats consideren que un traçat d'1+1 no resoldrà la congestió de la mobilitat urbana ni interurbana actual i futura. En especial, creuen que la zona industrial i els seus enllaços patiran una congestió que pot tenir conseqüències mediambientals, especialment als veïns del barri de l'Hostal del Sol. També veuen un risc que el túnel de la Pinya només tingui un carril per sentit.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?