Viernes, 22 de Octubre de 2021

Otras localidades

La construcció vol recuperar els joves i demana potenciar l'FP

La Unió d'Empresaris de la Construcció demana avançar la incorporació dels joves en el sector a partir dels 16 anys

Esteve Freixas i Salvador Sánchez, en una tertúlia a Ràdio Girona

Esteve Freixas i Salvador Sánchez, en una tertúlia a Ràdio Girona / David Parreño

Els empresaris de la construcció demanen potenciar la Formació Professional sobre edificació, i avançar la incorporació dels joves en el sector a partir dels 16 anys. La patronal assegura que hi ha joves que aquest curs s'han quedat sense plaça en els cicles formatius.

El president de la Unió d'Empresaris de la Construcció, assegura que és injustificat que amb un atur juvenil desbocat, hi hagi joves que no s'incorporin a treballar en la construcció.

Diu Esteve Freixas que les bones dades que està registrant el sector -amb més encàrrec i amb més ocupació- no poden amagar que les plantilles s'estan envellint. Creu que la poca incorporació dels joves pot posar en entredit el marge de creixement de la construcció.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Per això, creu que falta més oferta de la Formació Professional perquè aquest any alguns estudiants s'han quedat sense plaça per entrar a estudiar als cicles sobre construcció i proposa que als 16 ays els nois ja puguin fer pràctiques 'in situ' a les obres, ja que assegura, en els últims anys han millorat la seguretat en el treball.

Debat a 'Soroll'

Sobre la incorporació dels joves i els reptes del sector, n'hem parlat a 'Soroll' amb una tertúlia entre Esteve Freixas, president de la Unió d'Empresaris de la Construcció, i Salvador Sánchez, de la Federació de Construcció de Comissions Obreres.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?