Sociedad

Trobat sense vida l'ancià desaparegut des de divendres a Lluçà

El cos sense vida del desaparegut s'ha trobat a aproximadament quilòmetre i mig de la seva casa, prop del pantà de Santa Eulàlia

Bombers durant la recerca de l'home desaparegutACN

Barcelona

Els equips de rescat han trobat aquest matí el cadàver de l'home de 94 anys que estava desaparegut des de divendres passat, quan va sortir de la seva casa a fer una passejada en Santa Eulàlia de Puig-oriol, al terme municipal de Lluçà (Lluçanès).

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el cos sense vida del desaparegut s'ha trobat cap a les 9,30 hores d'aquest matí a aproximadament quilòmetre i mig de la seva casa, prop del pantà de Santa Eulàlia.

Des que la família va avisar de la seva desaparició, la nit del divendres, un dispositiu de bombers, mossos d'esquadra i voluntaris han estat rastrejant per terra, mar i aire els voltants de Santa Eulàlia a la recerca de l'ancià, amb el suport d'unitats subaqüàtiques i canines, així com d'un helicòpter de rescat.

La cerca de l'home desaparegut va mobilitzar també una ambulància i un equip de psicòlegs del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00