Sábado, 23 de Octubre de 2021

Otras localidades

Menorca augmentarà les seves rutes aèries amb França de cara a 2022

L'Aeroport de Montpeller està interesssat en obrir una ruta directa

Imatge d'arxiu de l'aeroport de Menorca

Imatge d'arxiu de l'aeroport de Menorca / Cadena SER

La Fundació Foment del Turisme ha confirmat el gran interès del mercat francès per l’illa durant la fira IFTM Top Resa de París, i torna amb bones perspectives per a la propera temporada.

En les 30 reunions mantingudes, s’ha pogut constatar l’augment de la predilecció dels francesos per Menorca i és molt probable que les connexions aèries entre la nostra i el país gal s’incrementin de cara a 2022. Sense anar més lluny, l’Aeroport de Montpeller ha confirmat que està fent gestions amb diferents companyies aèries per tal d’obrir una nova ruta amb l’illa per l’any que ve. Aquesta nova connexió es sumaria als vols directes que ja té Menorca en temporada amb París, Nantes, Marsella, Bordeus i Tolosa.

Incrementar el número d’aeroports francesos amb connexió directe amb Menorca és també l’objectiu de la directora i consellera de Turisme de l’Oficina Espanyola de Turisme a París, María José Gómez. Així ho ha manifestat durant la reunió mantinguda amb els representants de la Fundació en el marc de la fira.

IFTM Top Resa és una fira de múltiples segments que cobreix tots els mercats de viatges: oci, negocis, grups, congressos i esdeveniments. En les reunions mantingudes, les agències franceses han mostrat interès en organitzar viatges d’incentius a Menorca per a grups de professionals, mentre que France Télévisions, la televisió pública francesa, té intenció de desplaçar-se a l’illa per rodar un reportatge sobre la destinació.

Coincidint en els dies de la fira, la Fundació Foment del Turisme també ha assistit a un acte del touroperador NG Travel on s’ha anunciat que el 2022 obrirà un Kappa Club a Arenal d’en Castell. Aquesta marca del grup NG s’ha posicionat a França com el primer club de viatges immersius que permet als seus clients descobrir la cultura del país i conèixer la població local, amb activitats com visites a escoles, a tallers artesanals o menjars a cases particulars.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?