Martes, 19 de Octubre de 2021

Otras localidades

El Govern nega que la instal·lació de ducs d'alba a Son Blanc sigui una ampliació del port

Però el conseller reconeix que caldran introduir nous serveis com remolcadors, gestió de residus o un servei de duanes

Son Blanc incrementarà els seus serveis marítims en els propers mesos.

Son Blanc incrementarà els seus serveis marítims en els propers mesos. / Arxiu SER.

El conseller balear de Mobilitat Josep Marí nega que el port exterior de Ciutadella vagi a ser objecte d’una ampliació. Marí nega així que la instal·lació de quatre ducs d’alba per a permetre l’atracament de vaixells de fins a 190 metres d’eslora sigui una ampliació. Segons eññ es tracta només d'una nova mida de seguretat que havien demanat per Son Blanc. Així ho explicava aquest dimecres en seu parlamentària contestant una pregunta del diputat de Ciudadanos per Menorca, Jesús Méndez.

Però Méndez ha apuntat que aquesta nova infraestructura per permetre l’arribada de vaixells més grans ha d’incloure d’altres serveis complementaris. I no en són pocs. Jesús Méndez apunta, entre d'altres, servei de remolcadors, un gestor de residus dels vaixells i una duana per l'arribada de passatgers fornais, sobre tot ara que hi ha una ruta directa amb França.

En aquest sentit, Josep Marí recorda que els quatre ducs d’alba tenen un pressupost de 4,2 milions d’euros, però el port de Ciutadella també disposa d’una partida de 3,3 milions per a la nova estació marítima on tindran la seu tots aquests nous serveis.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?