Jueves, 02 de Diciembre de 2021

Otras localidades

El rector de la UdG tanca mandat amb un compromís pel català

Quim Salvi ha rebut el 74% de suport del claustre de la universitat i es presentarà a les eleccions del novembre

Alumnes de primer de grau de la UdG, en una foto d'arxiu

Alumnes de primer de grau de la UdG, en una foto d'arxiu / ACN

El rector de la Universitat de Girona ha tancat el seu primer mandat amb el compromís de garantir l'ús del català en les aules. Al voltant d'un 80% de les classes s'imparteixen en català, i només en un grau s'utilitza en menys del 40% de les assignatures.

Són dades que formen part d'un informe que apunta que el català és la llengua predominant en l'àmplia majoria de graus que s'imparteixen a la universitat. Quim Salvi ha assegurat que el centre està treballant perquè es respecti la llengua que marquen els plans d'estudis.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El rector ha rebut el 74% de suport del claustre de la universitat. Les eleccions seran al novembre i Salvi ja ha anunciat que es presentarà a la reelecció.

Despeses milionàries per la pandèmia

La Universitat de Girona ha tingut una despesa extra de 4,5 milions d'euros des de l'inici de l'estat d'alarma. La Generalitat ha fet una transferència d'uns 3 milions, mentre que el milió i mig restant l'ha hagut d'assumir la UdG amb fons propis.

Bona part dels diners s'han destinat a comprar gels hidroalcohòlics, mascaretes, i llicències de programes informàtics per oferir docència a distància.

Aquest curs hi ha un nombre més elevat d'estudiants que cursen graus a la UdG en comparació amb l'any passat, mentre que el nombre d'alumnes en màsters i postgraus s'ha mantingut. Això implica que la comunitat educativa de la universitat gironina englobi uns 18.000 estudiants.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?