Sociedad
SUCCESSOS

Quatre persones evacuades per un incendi al Pas de la Casa

El cos de bombers ha treballat durant tota la nit per apagar un foc que es va declarar en un vell edifici del carrer major

Diverses dotacions dels Bombers treballant en l'extinció de l'incendi declarat la passada nit en un immoble al centre del Pas de la Casa. / Altaveu

El Pas de la Casa

Quatre persones evacuades per un incendi al Pas de la Casa.

El cos de bombers ha treballat durant tota la nit per apagar un foc que es va declarar en un vell edifici del carrer major del poble encampadà i que ha obligat a evacuar a quatre persones que estaven a dins de l'immoble. El cap de guàrdia dels bombers ha explicat a la SER que no hi ha hagut danys personals i que els han reallotjat a un hotel pròxim.

L'incendi va començar pels volts de les 11 de la nit, encara per causes desconegudes, i malgrat que es va donar per controlat a partir de les 3 de la matinada, membres del cos s'han quedat fins aquest matí per garantir que no es produïa una revifada. De fet, l'antiguitat de l'immoble ha complicat les taxes d'extinció, assegura.

En total s'han mobilitzat 15 efectius dels bombers dels parcs del Pas de la Casa i de Canillo i el reforç també del de Santa Coloma.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00