Jueves, 02 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Cinc ingressats de covid al Trueta en el que portem d'octubre

Mentre el Trueta es prepara per conviure amb la Covid alguns hospitals ja no tenen cap pacient positiu

Gloria Padura

Gloria Padura / Hospital Trueta

En el que portem de mes, només han ingressat cinc malalts de covid a l'hospital Trueta de Girona. La directora del centre diu que fa dues setmanes que han pogut tornar a una certa normalitat per començar a reduir les operacions i visites que es van posposar.

Fa 15 dies que l'hospital Trueta treballa amb normalitat, amb la Covid com una patologia més a tractar, però sense saturar l'activitat dels professionals. Així defineix la situació la directora del centre, Gloria Padura. Explica que ara hi ha menys casos i menys greus, el que fa que cada setmana hagin d'ingressar un o dos malalts. De cara a aquesta tardor, la principal incògnita serà el retorn de patologies com la grip.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Actualment hi ha 12 pacients positius per covid, la meitat dels quals a les unitats de cures intensives; unes xifres que no es veien des del juliol del 2020.

Padura creu que el centre ja s'ha reestructurat per fer front a la convivència amb el Coronavirus. Dona per fet que faran falta més llits d'UCI amb una planta disponible quan hi hagi pics de saturació.

Mentre el Trueta es prepara per conviure amb la Covid alguns hospitals ja no tenen cap pacient positiu. És el cas de Campdevànol, l’hospital comarcal del Ripollès que a dia d’avui té 0 casos tant entre professionals com entre pacients. A l’hospital de Palamós, no hi ha cap pacient ingressat dels 97 que tenen a data d’avui. En canvi, sí que hi ha un professional positiu.

Sí que hi ha pacients però poca incidència a Figueres. L’Hospital de l’Alt Empordà té 2 pacients ingressats i 4 professionals positius. A l’Hospital d’Olot, no hi ha cap professional positiu, però sí dos pacients ingressats per la Covid.

A Blanes hi ha un sol ingressat a hores d’ara segons les dades facilitades a Ràdio Girona.

Finalment, al Santa Caterina hi ha 9 pacients Covid, dos dels quals a la UCI.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?