Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
FIRA MERCAT GANDIA

Busques una casa o apartament a Gandia? Esta és la teua fira

Vint-i-huit expositors mostraran l'oferta en compra, venda, lloguer o promocions de vivendes, locals comercials en la fira Immobiliària convocada del 21 al 23 d'octubre

Entrevista a Ferran Martínez, regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç de Gandia, sobre la fira Immobiliària.

Entrevista a Ferran Martínez, regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç de Gandia, sobre la fira Immobiliària.

09:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1634720525_902758/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Gandia

Fira Mercat Gandia estrena una nova convocatòria adreçada a mostrar tota l’oferta en el mercat immobiliari. Des d’aquest dijous i fins dissabte, a les instal·lacions situades a la plaça del Prado, vint-i-huit expositors donaran a conèixer les opcions de compra, venda o lloguer de pisos, cases unifamiliars, apartaments o locals comercials situats a Gandia i a altres localitats de la Safor.

Ferran Martínez, regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç de Gandia, en Hoy por Hoy Alcoy, ha explicat qué és el que podrà trobar el visitant en aquesta nova fira que obrirà les seues portes a les 19 hores d’aquest dijous i el divendres i dissabte estarà activa de 10:30 a 14 hores i de 17 a 20:30 hores.

L'edil, a l'entrevista que poden tornar a escoltar a l'inici d'aquest article, també fa un balanç de la fira dedicada a reformes que va ser protagonista el cap de setmana passat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00