Actualidad

La família del noi atropellat a Empuriabrava critica que la policia alliberés el conductor

El jutjat de Figueres reobre la causa per la mort i diu que fins dilluns no van saber la identitat del presumpte autor

Imatge del carrer Marinada, d'Empuriabrava / Google

Figueres

Els advocats de la família del jove que va morir atropellat quan anava en patinet a Empuriabrava denunciaran la policia local per haver deixat en llibertat el presumpte autor sense passar pels jutjats, i demanen l'empresonament de l'acusat, que tornava de festa i va fugir del lloc de l'accident.

El noi tornava de treballar d'un supermercat i va acabar morint al Trueta el dia 10. Segons testimonis, el jove conduia correctament en patinet i va ser atropellat per un cotxe que anava a gran velocitat i que va projectar el noi a 20 metres.

La seva mare, la Mònica, ha criticat que la policia local el deixés en llibertat i que en cap moment passés a disposició judicial. Per això, l'advocat de la família Daniel Vosseler denunciarà la policia local de Castelló.

Daniel Vosseler, advocat de la família

02:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000023015/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El jutjat desfà l'arxivament

El jutjat de Figueres ha reobert aquesta setmana la causa, i el Tribunal Superior de Justícia diu que fins dilluns no van saber la identitat del presumpte autor, que inicialment es va donar a la fuga però que després es va entregar a la policia local.

El Tribunal Superior de Justícia informa que el jutjat de guàrdia de Figueres -el número 7 de aquell dia- va decidir arxivar el cas perquè no prescrigués perquè, tot i tenir coneixement dels fets, no va rebre ni l'atestat ni cap denúncia. És més, en una comunicació informa que fins d'ahir -7 dies després dels fets- no va rebre tota la documentació, inclòs l'atestat i la identitat del presumpte autor dels fets, un jove de 25 anys que inicialment es va donar a la fuga però que després es va acabar entregant a la policia.

Segons el que diu el TSJ, el conductor va ser deixat en llibertat per la policia local, motiu pel qual en cap moment va passar a disposició judicial.

Ara, el jutjat de guàrdia número 7 de Figueres ha deixat sense efecte l'arxivament, i citarà a declarar els testimonis que consten a l'atestat i al presumpte autor.

El TSJ recorda que també estan pendents de rebre l'informe complert de l'autòpsia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00