Soroll GironaSoroll Girona
Actualidad

Quan la Covid es queda

Parlem a Soroll amb dues afectades de Covid persistent

El micro de l'estudi / Jordi Altesa

Girona

Tot just aquest mateix mes l'OMS ha reconegut aquestes patologies com a malaltia i, esperen que això obri les portes a investigar i trobar un tractament.

Que la Covid persistent no estigués contemplada com a tal per l'OMS feia que no es dediquessin tots els fons d'investigació disponibles. Un cop fet el pas,esperen que sigui un punt d'inflexió per saber en primer lloc perquè es troben així i després trobar-hi algun tipus de tractament.

Quan la Covid es queda

25:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000023012/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest és només un dels murs amb els quals es troben els afectats que s'acaben donant suport entre ells, tal i com explica la Sílvia Soler.

Tot i això, encara ressalten que hi ha feina per fer com per exemple saber quantes persones integren aquest col·lectiu que poden haver passat la malaltia en diferent gravetat, fins i tot essent asimptomàtics.

També lamenten que les baixes o la incapacitació laboral s'estiguin acabant i que no hi hagi flexibilitat per adaptar-se a diferents situacions entre estar donat d'alta o de baixa.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00