Fútbol

Xavier Boixeda: "Fa molts anys que no es fa una gran remodelació al Camp Nou i és moment d'invertir"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Xavier Boixeda, director de negoci del Camp Nou i el Palau Blaugrana entre 2008 i 2012

Xavier Boixeda: "Fa molts anys que no es fa una gran remodelació i és moment d'invertir amb el Camp Nou"

Xavier Boixeda: "Fa molts anys que no es fa una gran remodelació i és moment d'invertir amb el Camp Nou"

18:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1634736726416/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat sobre la situació actual i el futur del Camp Nou, l'estadi del FC Barcelona amb Xavier Boixeda, qui va ser director de negoci del Camp Nou i el Palau Blaugrana entre 2008 i 2012, i qui també és professor el màster de 'Gestión Deportiva de SMS EAE Bussines School'. "El Camp Nou és antic des d'un punt de vista de possibilitats comercials i d'explotació. No genera el potencial d'ingressos que podria generar i no pot donar totes les comoditats que poden donar els estadis més moderns. Fa molts anys que no es fa una gran remodelació i és moment d'invertir", ha afirmat a SER Catalunya.

Boixeda ha parlat de quin hauria de ser el model a seguir pel nou Camp Nou: a nivell d'Estats Units és el Mercedes Benz Stadium, a Atlanta i a nivell europeu l'estadi del Tottenham. A més, Boixeda ha afirmat que el nou Camp Nou "podria generar 400 milions d'euros per temporada".

Qui va ser director de negoci del Camp Nou i el Palau Blaugrana ha destacat al 'Què t'hi Jugues!' la importància de l'hospitality. "El Camp Nou no té suficients seients VIP. El seient VIP al Camp Nou està en un 2% de l'aforament global, i amb una qualitat mitja-baixa. A l'Emirates Stadium pot estar al 15% i el consens és que hauria d'estar entre el 6 i el 8%", ha explicat Boixeda.

A més Boixeda també ha parlat sobre els 'Naming rights'. "Els millors contractes de 'Naming rights' actualment estan entre els 20 i el 30 milions de dòlars anuals i al Camp Nou, si es pot, crec que hauria de ser fins i tot superior. Tindrà una notorietat bestial, igual que certs estadis molt icònics del món", ha explicat a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00