Miércoles, 08 de Diciembre de 2021

Otras localidades

La gastronomia illenca arriba a Canal Cocina

Els deu capítols de la sèrie 'Blanca en Menorca' enregistrats es podran veure a partir de dilluns

Canal Cocina emetrà deu programes dedicats a la cuina menorquina.

Canal Cocina emetrà deu programes dedicats a la cuina menorquina. / CIME.

El canal de televisió especialitzat en gastronomia, Canal Cocina, amb col·laboració del Consell Insular de Menorca, ha produït aquest estiu diversos programes sobre la gastronomia local de Menorca, entre els quals es troba ‘Blanca en Menorca’, protagonitzat per la cuinera Blanca Mayandía, i que s’estrenarà el pròxim 1 de novembre, a les 21.30 h.

Es tracta d’una de les produccions televisives més àmplies que s’ha fet mai sobre cuina menorquina en l’àmbit nacional. En concret, forma part de 5 programes especialitzats de Canal Cocina: ‘Productos Artesanos’, ‘Canal Cocina Recomienda’, ‘Blanca en Menorca’, ‘Destino Menorca’ i ‘Antojos de Vero’.

La llagosta, l’oli, la mahonesa, la vaca vermella menorquina, les coques dolces i salades, els musclos i l’oliaigua, entre d’altres, seran els protagonistes.

Blanca en Menorca
La sèrie ‘Blanca en Menorca’ consta de 10 capítols on es donarà visibilitat a l’essència de Menorca a través de la seva riquesa i diversitat gastronòmica. Així, durant la gravació, van conèixer la tasca que desenvolupen els nostres pagesos i van visitar a diversos productors i espais gastronòmics per donar protagonisme a la producció d’embotits, formatges i gelats, així com a la producció agroalimentària de productes d’horta. També van conèixer la tasca dels nostres pescadors i es va cuinar en un entorn idíl·lic com és el Port de Maó.

L’emissió del programa serà, a partir de l’1 de novembre, tots els dilluns i dimarts, en diverses franges horàries (a les 10. 00 h, 13.30 h, 18.30 h i 21.30 h) i els dissabtes (a les 11.30 h, 18.30 h i 3.00 h).

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?