Martes, 25 de Enero de 2022

Otras localidades

Sant Narcís massiu

La primera nit de les Fires de Girona han aplegat milers de persones en concerts massius amb poques mascaretes

Concert d'Oques Grasses

Concert d'Oques Grasses / J. A.

La primera nit de les Fires de Sant Narcís de Girona ha aplegat milers de persones en concerts massius, on la distància social i les mascaretes han brillat per la seva absència.

Oques Grasses ha obert el primer dia de barraques a l'esplanada de la Copa, en les primeres fires després de dos anys sense activitat: primer pels aldarulls de la sentència del procés i després per la pandèmia. Unes barraques que eren amb barra única, i amb vigilància privada.

La Fira de Mostres de Girona va ser la primera de les activitats de Sant Narcís a obrir-se. La directora de la Fira, Coralí Cunyat, ha dit que fins a última hora els expositors s'estaven animant, tot i que ja estava l’espai tancat. La Fira ha tornat amb menys expositors i en alguns estands menys productes per la crisi d’abastament. Tot i això, alguns repeteixen i d’altres debuten. Aquest any l'entrada és gratuïta.

El Circ també torna a Girona per Fires

La companyia Històrica Raluy presenta un espectacle amb aires de nostàlgia que es podrà veure fins al 7 de novembre. Ambientat a la belle èpoque, els anys 20 del segle passat, el Circ Històric Raluy vol recuperar la màgia del circ a l'antiga. I en aquest context presenten 'Verkante', una paraula en esperanto que vol dir 'despertar'. El presentador del circ, Aleix Gómez, ha explicat que el fil conductor és el somni d'un jove acròbata que vol entrar a formar part d'una companyia de circ. La caravana del circ històric Raluy fa parada a la rotonda del pont de la Barca des d'avui i fins el 7 de novembre.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?