Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Sociedad
Coronavirus Covid-19

Ontinyent i L'Olleria augmenten els casos a La Vall d'Albaida

Són els dos únics municipis de la comarca als que se'ls ha notificat algun cas positiu des del passat divendres

Hospital General d'Ontinyent / Ràdio Ontinyent

Ontinyent

L’última actualització de casos de covid-19 per municipis ha augmentat la incidència acumulada a La Vall d’Albaida, a pesar que sols han notificat nous casos Ontinyent i L’Olleria. Millora la situació en altres 3 localitats i es manté igual en la resta.

L’Olleria continua sent el municipi amb més casos actius de covid-19 i també el que més casos ha notificat en aquesta última actualització, que va des del passat divendres. En total han sigut 7 nous casos, que augmenten en 2 els casos actius per situar-se en 13 casos. Pel que fa a Ontinyent, han sigut 6 els nous casos detectats a la capital que han dut a un augment de 3 casos actius, situant-se de nou en 10, i abandonant així el risc nova normalitat situant-se en risc baix de contagis amb 27 per cada 100.000 habitants.

Els municipis als que millora la situació són Alfarrasí, que passa de 2 casos actius a 1, i les localitats d’Aielo de Rugat i Montitxelvo que han deixat de tindre casos actius. La resta que tenien casos mantenen el mateix, en aquest cas 1 cas en totes les localitats que són Agullent, Castelló de Rugat i La Pobla del Duc.

Així doncs, empitjora lleument la situació de la comarca a causa d'eixe empitjorament a Ontinyent i L’Olleria amb 6 i 7 nous casos respectivament, que han fet que la comarca passe de 26 a 28 casos actius.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00