Actualidad

16 hectàrees cremades a l'illa verda dels Griells

Les flames estaven a prop de la urbanització i han afectat el pati d'una casa

Tasques d'extinció / Bombers

Torroella de Montgrí

Els Bombers ja han pogut controlar l'incendi que aquest diumenge va cremar 16 hectàrees a l'illa verda dels Griells, a l'antiga desembocadura del riu Ter, dins del Parc Natural del Montgrí i el Baix Ter.

La nit de dilluns, els Bombers han seguit revisant el perímetre per evitar que el foc revifi a causa de la forta tramuntana que segueix bufant i que fa que l'Empordà segueixi en alerta per risc d'incendi.

Les flames estaven a prop de la urbanització i han afectat el pati d'una casa. També hi ha hagut dos altres petits incendis a Sant Ferriol, a peu de la carretera C-66, i a Cabanes, en un abocador il·legal de restes vegetals.

Protecció Civil ha desactivat aquest dilluns el pla Ventcat. Tot i això, a l'Empordà i al Pirineu les ratxes de vent segueixen bufant amb força, i el perill d'incendi és alt. Per això, la Regió d'Emergències de Girona s'ha reforçat amb l'obertura de tres parcs de bombers voluntaris per estar preparats davant de les incidències causades pel vent i pel mal estat de la mar.

Les ratxes de vent han superat els 140 quilòmetres per hora a la muntanya de Portbou, i els 90 a Navata, i han fet caure alguns arbres a llocs com a Sant Feliu de Guíxols i a la Bisbal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00