Martes, 07 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Conflictes territorials de la transició energètica

És el tema que centra la quarta edició dels seminaris 'Paisatges salvats - paisatges per salvats'

Eva Ventura, tècnica de l'ANG, i Joan Vicente, director del Departament de Geografia de la UdG, a l'estudi de Ràdio Girona

Eva Ventura, tècnica de l'ANG, i Joan Vicente, director del Departament de Geografia de la UdG, a l'estudi de Ràdio Girona / J.A.

Els conflictes sobre la implantació de les energies renovables al territori centraran una nova edició del seminari de Paisatges salvats - paisatges per salvar que organitza la UdG, els Naturalistes de Girona i Sos Costa Brava.

Un debat que, segons el director del Departament de Geografia de la Universitat, Joan Vicente, amaga dos models energètics i de societat. En les tres edicions gironines ha sortit gairebé sempre el que ha batejat com a "narcisime gironí" en protecció del paisatge i que acaba desembocant en un greuge comparatiu envers altres territoris catalans.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Vicente també explica que han estudiat que en l'inici dels moviments opositors sempre hi ha el factor NIMBY, no voler-ho a prop de casa, però que també es passa a fer altres propostes.

Serà divendres i dissabte de la setmana que ve amb visites a comunitats energètiques o un debat cara a cara entre defensors i opositors al parc tramuntana. La inscripció és gratuïta i cal fer-la a paisatgessalvats.cat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?