Martes, 07 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Premios

"Resistència i veritable orgull el seguir en primera línia, malgrat el temporal pandèmic"

Discurs del cap d'Informatius, Enrique Bodí, en la XI gala dels Premis del Grup Ràdio Gandia

Enrique Bodí, cap d'Informatius Grup Ràdio Gandia

Enrique Bodí, cap d'Informatius Grup Ràdio Gandia / Àlex Oltra

La gala dels Premis del Grup Ràdio Gandia és la cita social més important de la ciutat de Gandia i de la comarca de la Safor. La prova està en el fet que cada any ens acompanya més públic que venen a vore la gala al Teatre Serrano i més oients que la segueixen a través de TeleSafor, de la web radiogandia.net i de les xarxes socials.

Tots els anys ens fan costat els representants dels grups polítics, empresaris, professionals de diferents sectors i entitats socials de tota la comarca de la Safor. A tots donem les gràcies pel seu suport en esta nova edició tan especial després de la suspensió del 2020.

I així ho ha destacat en la gala el cap d'Informatius, Enrique Bodí, en el seu discurs on ha recordat l'any i vuit mesos que han passat des de la declaració d'estat d'alarma. Un temps durant el qual els professionals del Grup Ràdio Gandia no han fet ni un pas enrere i han estat en primera línia cada dia informant del que estava passant.

En eixe sentit ha dit que "el Grup Ràdio Gandia és un reflex de la societat, de l'esperit de supervivència per damunt de tot, que ens obliga a alenar més intensament quan queda poc oxigen. Resistència, però en qualsevol cas un veritable orgull seguir en primera línia, malgrat que ens ha castigat el temporal pandèmic, un orgull poder dir que, amb totes les restriccions encara presents, tornem a la normalitat del dia a dia. Un temps d'incerteses, de dolor, i malgrat això Ràdio Gandia, tot el Grup Ràdio Gandia, hem estat aportant el que millor sabem fer: informar, formar i entretenir, acompanyant en aquests difícils moments. I per això els parle d'orgull, que és el sentiment positiu que queda després de la tempesta sanitària que ha arrasat tot el que ha trobat al seu pas. Temps d'orgull, malgrat totes les ferides que hem patit. Recuperar la "normalitat" serà l'objectiu a aconseguir, però hi ha elements que contribueixen al fet que la nostra funció, la merament informativa i d'entreteniment de la societat, siga un poc més fàcil. I és que aquest retorn a una situació més optimista, sense la marca del virus, està sent possibles gràcies, i només gràcies, a la complicitat d'una llarga nòmina de protagonistes, que d'una manera o altra han estat des de l'inici presents en esta aventura: informar des de la nova realitat".

I entre els protagonistes Enrique Bodí ha fet una especial menció als anunciants i als patrocinadors que amb el seu suport permeten "el desenvolupament de la professió periodística des de la màxima llibertat". També ha donat les gràcies als col•laboradors dels diferents espais de Ràdio Gandia que comparteixen cada setmana el seu saber amb tots i al jurat que ha triat amb cura i professionalitat als 11 nous premiats de 2021.

El jurat en esta ocasió ha estat format per l'empresari Ramón Soler; la poeta Àngels Gregori; l'empresària Rosa Llopis; l'historiador Vicent Lloret; el director del CEIC Alfons el Vell Emili Morant; el president de Saforíssims, Rafa Gomar; la directora del CIG de la Universitat de València, Carmen Melo; el músic Javier Sirerol; i la tècnica en la Delegació del Govern de la Comunitat Valenciana, Loles Cardona; així com membres del Consell d'Administració de Ràdio Gandia.

Al discurs també unes paraules per als qui treballen o han treballat al Grup Ràdio Gandia "gràcies a tots per haver-nos dedicat el més valuós que té una persona: el seu temps, que com diuen "és la matèria de la qual està feta la vida". Ens han llegat, doncs, una part del seu ser, de les seues vides".

Ràdio Gandia suma ja 88 anys d'història i amb el següent compromís el cap d'Informatius ha acabat el seu discurs "la confiança, fidelitat i credibilitat, valors tots ells que es guanyen a poc a poc, i que cal seguir gestionant com fins ara, des de l'honestedat i proximitat a la societat".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?