Martes, 07 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Premios

Espectacular actuació de Marta Sánchez en els Premis del Grup Ràdio Gandia 2021

XI gala dels Premis Grup Ràdio Gandia

Marta Sánchez en la XI gala dels Premis del Grup Ràdio Gandia

Marta Sánchez en la XI gala dels Premis del Grup Ràdio Gandia / Àlex Oltra

L'artista ha agradat i ha sorprés per a igual a tot el públic assistent a la gala dels XI Premis del Grup Ràdio Gandia. Un Teatre Serrano totalment ple de gent ha aplaudit amb força cadascuna de les 5 cançons que l'artista ha interpretat.

Marta Sánchez ha donat un estil diferent als seus grans èxits com Soy yo, Desesperada, Soldados del Amor i Como lluvia eterna. També ha versionat la cançó Resistiré que no estava prevista en el repertori de l'artista, però que ha volgut dedicar a tots per a finalitzar la seua actuació.

En un acústic impecable i acompanyada d'un piano la veu de l'artista ha brillat com mai, quan ara justament es compleixen trenta-cinc anys des que va començar al món de la música.

La cantant ha destacat pel talent, però també per mostrar la seua faceta més pròxima i humana. Així ha volgut dedicar unes paraules al Grup Ràdio Gandia afirmant que "estos premios animan, hacen más felices a las personas y mejor a la sociedad. Gracias por invitarme, es un placer estar con todos vosotros".

Marta Sánchez ha avançat la seua felicitació per al pròxim Nadal per al qual desitja per a tots "que nos traiga libertad, salud y muchos abrazos. Os quiero mucho y vamos a resistir todos" en referencia a l'època de pandemia que estem vivint.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?