Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Sociedad
Coronavirus Covid-19

Un nou brot a Ontinyent, en aquest cas laboral, deixa la comarca en 70 casos actius

En total són 18 casos més que els que hi havia el passat dimarts.

Ontinyent és la ciutat amb més casos / José A. Bernat Bacete Getty Images

Ontinyent

Ja feia unes actualitzacions que a La Vall d’Albaida començava a augmentar el nombre de casos actius, però no ha sigut fins a aquesta quan s’ha disparat. Entre l’actualització del dimarts i la de hui, el nombre de casos actius ha augmentat en quasi 40.

Ja informàvem ahir del brot de 10 afectats de caràcter social a Ontinyent, però a més hui s'ha notificat altre. Aquests brots ja s’han deixat veure en les xifres que la ciutat ha notificat hui, amb un augment d’11 casos actius i un total de 14 nous casos per situar la ciutat prop de la taxa de 100 per cada 100.000 habitants amb 33 casos actius.

L’Olleria, després d’unes setmanes de constant augment en aquesta actualització no ha augmentat la seua incidència, mantenint els 17 casos actius i notificant sols dos nous casos.

La ciutat que augmenta en aquesta notificació és Bocairent, que passa de tindre 1 a 4 casos actius després de notificar altres 3 positius durant la setmana. També amb 4 casos actius està Aielo de Malferit, que el dimarts tenia 3 i que ha notifica el nou cas.

Amb tres casos actius queden els municipis de La Pobla del Duc, que tenia 2 i Quatretonda, que no ha notificat cap cas nou esta actualització. Amb dos casos notificats estan les localitats d’Albaida i Alfarrasí, la primera augmentant en 1 cas i la segona notificant els dos nous casos. Amb 1 cas queden Agullent, que no ha notificat cap cas, i Castelló de Rugat, que ha sigut l’únic municipi que ha baixat els casos.

En total doncs, un augment de 18 nous casos per arribar als 70 actius, després de notificar-se 25 casos nous, 14 d’ells a Ontinyent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00