Actualidad

"Balears recuperarà l'any 2022 tot el turisme britànic perdut durant la pandèmia"

Ho assegura el director de l'Agència d'Estratègia Turística de Balears, Francesc Mateu Aguiló

Imatge de l'aeroport de Menorca / Ep

Mahón

Balears recuperarà l'any 2022 "tot el turisme britànic perdut durant la pandèmia" i "liderarà la recuperació turística a Espanya", així ho ha assegurat almenys el director de l'Agència d'Estratègia Turística de Balears, Francesc Mateu Aguiló, durant la Comissió de Turisme i Treball d'aquest dijous al Parlament.

Aguiló ha destacat que aquestes són algunes de les conclusions que s'extreuen després del pas per la World Travel Market de Londres on, diu, l'interès per viatjar a les Balears segueix intacte. De fet, el director de l'AETIB ha recordat que el 2021 un 40% dels viatgers britànics i assegura que aquest mateix hivern ja es recuperarà el 82% de la connectivitat.

Aguiló ha fet un balanç positiu d'aquesta temporada turística, i ha ressaltat que Balears ha estat la comunitat que més turistes internacionals ha rebut durant sis mesos consecutius, copant el 25% de les arribades internacionals del país.

A més, ha repassat algunes de les mesures engegades des del Govern per donar impuls al turisme després de la pandèmia de la COVID-19. En aquest sentit, ha recordat que l’Executiu balear va llançar a l’abril un pla de reactivació turística, dotat amb 11 milions d’euros, que contemplava incrementar la connectivitat aèria, impulsar l’oferta complementària, fomentar la mobilitat interilles i impulsar la comunicació i la promoció.

Tot i això, ha insistit a continuar impulsant la desestacionalització per allargar la temporada més enllà dels mesos d'estiu i promocionar un turisme alternatiu al model de sol i platja.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00