Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Restauración artística

El col·legi la Immaculada d'Albaida torna al seu edifici original després de ser rehabilitat

La primera escola va ser fundada per la Filles de la Caritat fa 140 anys, ara s'ha pogut restaurar gràcies a aportacions de feligresos i de pares i mares dels alumnes

La inauguració de l'escola

La inauguració de l'escola / Mauri Fotografia

El col·legi la Immaculada de la localitat valenciana d'Albaida torna al seu edifici original després de ser rehabilitat gràcies a les aportacions de pares i feligresos de la parròquia de l'Asunción de La nostra Senyora del municipi.

L'edifici ha estat rehabilitat per a albergar als nens de fins a 5 anys alumnes de l'escola que van fundar les religioses Filles de la Caritat fa 140 anys. Fins ara els 50 escolars acudien diàriament a un edifici cedit per l'ajuntament però aquest no era la “llar” que les Filles de la Caritat havien construït i que l'any 2008 van cedir a la parròquia.

Ara, i gràcies a les aportacions econòmiques dels propis pares i de la feligresia de la parròquia Asunción de La nostra Senyora, l'edifici que sempre va ser seu de la institució acadèmica ha pogut ser rehabilitat.

Els alumnes podran començar una nova etapa escolar en l'edifici i centre pastoral després de Nadal, quan les instal·lacions estiguin totalment adequades a les necessitats dels nens. L'edifici comptarà a més amb aules per a catequesis i un local per a la Càritas parroquial.

El bisbe auxiliar de València, monsenyor Javier Salines, va presidir la missa d'inici de curs i la benedicció del nou edifici. “Va ser un dia inoblidable amb la solemne missa de benedicció i enviament dels Agents de Pastoral i la posterior inauguració del centre parroquial, que hem dedicat a Sant Lluís Bertrán per la seva vinculació a la nostra ciutat d'Albaida, amb les instal·lacions per al col·legi la Immaculada”, explica el seu rector Antonio Ferrando.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?