Martes, 07 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Un any i 11 mesos de presó per a l'amo d'una clínica dental de Girona que va fer-se passar per odontòleg

Va lesionar 9 pacients i en va deixar 64 a l'estacada quan va tancar el negoci sense avís.

Els acusats durant el judici.

Els acusats durant el judici. / Imatge: Agència ACN

El propietari de la clínica s'enfrontava a 5 anys de presó i la seva auxiliar a 2. Era el que demanava la fiscalia però l'acusació pública, les acusacions particulars i les defenses han arribat a un acord en la part penal i això ha rebaixat la pena de manera considerable.

Al propietari de la clínia, que ha reconegut haver exercit sense títol entre el 2008 i el 2014, li imposa 1 any i 11 mesos de presó a part d'una multa de 12.960 euros per estafa, intrusisme professional i lesions a nou pacients.

El total d'estafats, però, puja a 64. Els va deixar penjats quan, sense avís i sense haver completat els treballs contractats, al fals odontòleg va decidir traspassar el negoci. Eren treballs que havia cobrat per avançat mitjançant finançament bancari. L'auxiliar, per la seva part, haurà de pagar 3.240 euros de multa també per intrusisme.

L'advocat de la defensa diu que també hi ha conformitat amb les indemnitzacions que hauran de rebre els afectats. Aquests indemnitzacions, pèrò, s'acabaran de decidir dilluns vinent en una segona jornada d'aquest judici.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?