Sociedad

Detenen a Maó un home per un delicte de violència de gènere i retenció il·legal

L'individu havia retingut a la seva víctima amb un ganivet de grans dimensions

Imatge d'arxiu / Cadena SER

Mahón

Agents de la Policia Nacional a Maó van procedir a la detenció d'un jove de 22 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere, detenció il·legal i violació de domicili.

Els fets van passar a la nit del 4 de novembre, quan un jove sobre el qual pesava una ordre d'allunyament respecte de la seva exparella sentimental, es va personar al portal de l'habitatge habitat per aquesta, trucant al timbre amb la intenció de pujar.

Al no facilitar-li l'accés, es va enfilar per una terrassa fins a aconseguir introduir-se a l’habitatge, sorprenent la dona a l'interior, en companyia dels seus fills.

Durant aquella nit i la seva matinada, el detingut s'hauria dedicat a amenaçar la dona amb matar-la amb els seus dos fills menors de tres anys, que eren presents, mostrant un ganivet de cuina en tot moment i mantenint-la retinguda fins a l'alba.

Va ser en el moment que el presumpte autor va permetre a la víctima portar els seus fills a l'escola bressol amb la promesa de tornar al pis, moment en què aquesta va donar avís del que va passar, iniciant-se un dispositiu policial de cerca primer al domicili i posteriorment per tota la localitat, sent localitzat el presumpte autor a la costa de Ses Voltes, procedint a la seva detenció.

El presumpte autor va passar a disposició judicial i se'n va decretar l'ingrés provisional a la presó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00