Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

MANCOMUNITAT DE L'ALCOIÀ I EL COMTAT

L'oficina d'habitatge Xaloc i la Montaña Aliños, en Arrel

Gabriel Cantó i Andrea Gisbert expliquen el servei d'assessorament i informació que ofereixen sobre habitatge i Carolina Olcina presenta els sabors que ofereixen per a amanir la carn, peix o ensalades

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

L’oficina d’habitatge de Xaloc va obrir les seus portes a la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat. Un nou servei d’atenció directa amb el ciutadà en materia d’habitatge per a facilitar els tràmits i gestions relatius a la regeneració urbana i rehabilitació d’edificis.

En Arrel, l’arquitecte Gabriel Cantó i l’administrativa Andrea Gisbert han explicat qué es el que pot consultar o qué poden fer els veins i veïnes de L’Alcoià i El Comtat a través d’aquesta oficina, que se situa a Àgora i, està previst, que próximament també estiga disponible de manera itinerant en Banyeres de Mariola, Cocentaina i Muro.

Al capítol d’aquest dimecres també hem descobert qué ofereixen a La Montaña Aliños. Carolina Olcina ens ha presentant “aliños” de mandarina, fruites del bosc o romer, entre altres, que elaboren per a amanir la carn, peix o ensalades.

Una àmplia gamma de productes (i que es poden veure al seu web) que ofereix aquesta empresa que, també, forma part del Portal de Productors Agroalimentaris de L’Alcoià i El Comtat. 

 

Taller per a joves

El Departamento de Joventut de la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat organitza, amb la col·laboració de l'IVAJ, un taller adreçat a joves entre 12 i 17 anys, que té com a objectiu proporcionaro, mitjançant dinàmiques grupals, ferramentes per a la gestió emocional i autoconeixement que fomenten l'autoestima.

Iván Jover, gerent de la Mancomunitat, ha explicat en Arrel aquesta activitat que tindrà una sessió aquest dimecres al CCJ d'Alcoi, el divendres a Cocentaina i el 26 de novembre a Banyeres.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?