Fútbol

"Representem tot el futbol regional de Catalunya"

Al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Jofre Graells, jugador del Mollerussa, que juga a Primera Catalana i s'ha classificat per a la Copa del Rei

"Representem tot el futbol regional de Catalunya"

"Representem tot el futbol regional de Catalunya"

09:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001812014/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El CFJ Mollerussa ha fet història i jugarà contra el Getafe a la Copa del Rei. El club de la comarca del Pla d'Urgell s'ha convertit en el primer equip de Primera Catalana en jugar la fase final de la Copa Del Rei. Els de Mollerussa van guanyar ahir a la Penya Independent d'Eivissa, després d'un gol de Putxi al minut 80. Avui al 'Que t'hi jugues' hem parlat amb un dels herois d'aquesta gesta, en Jofre Graells, màxim golejador de l'equip.

Graells ha explicat que avui, en arribar a la feina havia "estat el rei", i que encara està afònic de la celebració. Tot i això, els nervis i l'emoció li han passat una mala passada, ja que el davanter ens ha explicat que no va poder dormir després de tota l'excitació viscuda: "Vaig arribar a casa aviat, i no podia dormir dels nervis. En total he dormit una hora. A les tres em vaig tornar a despertar i em vaig posar a veure el partit".

Aquesta tarda els de Mollerussa han conegut que el Getafe seria el seu rival en aquesta següent fase. Cal destacar que en aquesta primera ronda es podien trobar amb qualsevol equip de primera menys el Barça, el Madrid, l'Athletic de Bilbao i l'Atlètic de Madrid, ja que aquests estan exclosos d'aquesta ronda perquè disputen la Supercopa d'Espanya.

Tot i això el davanter ha explicat que veuen molt complicat que puguin ser "un matagegants" i es mostrava "molt content per Mollerussa però també pel futbol català".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00