Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

ESPECIAL

Lectura col·lectiva del 'Tirant lo Blanc' en Ràdio Alcoi

Alumnes dels col·legis Esclaves, Sant Roc, Salesians Juan XXIII, Sant Vicent, Horta Major i Miguel Hernández i dels IES Pare Vitòria, Cotes Baixes i Andre Sempere lligen fragments de l'obra de Joanot Martorell i Martí Joan de Galba

La Coordinadora de L'Alcoià-Comtat pel Valencià i la Xarxa de Biblioteques d'Alcoi impulsen esta iniciativa celebrada en la vespra del 20 de novembre, aquell dia de 1490 es va fer la primera impressió de l'obra i s'ha declarat el Dia del Llibre Valencià

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El 20 de novembre de 1490, a València es va fer la primera impressió de l’obra Tirant lo Blanc de Joanot Martorell i Martí Joan de Galba. Un data que, també, va ser declarada Dia del Llibre Valencià. Per commemorar aquesta efemèride, la Xarxa de Biblioteques d’Alcoi i la Coordinadora de L’Alcoià i El Comtat pel Valencià impulsen una lectura col·lectiva des de fa 19 anys. I en aquest 2021 ha estat especial perquè els sons del text fundacional de la novel·la moderna en valencià s’han emés a través de les ones de EAJ-12, aquest 19 de novembre en el programa Hoy por Hoy Alcoy.

I ha estat gràcies a la lectura en veu alta de fragments dels i les alumnes dels col·legis Esclaves, Sant Roc, Salesians Juan XXIII, Sant Vicent, Horta Major i Miguel Hernández i dels IES Pare Vitòria, Cotes Baixes i Andreu Sempere.

Un programa especial on, també, hem conegut més detalls sobre l’obra Tirant lo Blanc i els seus personatges amb Ester Vizcarra, component de la Coordinadora de L’Alcoià i El Comtat pel Valencià.

Un relat sonor del Tirant que podeu tornar a escoltar a l’audio de l’inici d’aquest article. 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?